Test av Birkebeinerløypen

Da er jeg litt sent ute med å informere om vår ukentlige langtur som går uten meg pga. Birkebeinerløpet til helgen. Hadde gjennomkjøring av birkenløypa lørdagen som var. Kan fortelle om utfordrende gjørmepartier som ikke kommer til å bli bedre da det er meldt sammenhengende regn to dager før løpet. Nok om det. Det gjelder bare å holde seg på rett kjøl akkurat i de partiene. For spesielt interesserte som skal løpe har jeg tatt bilder av nesten hele trasseen pr. ca 200 meter. Dette for å ha i minne hva som venter. Si i fra hvis interesse så kan jeg sikkert sende dem over på mail.

Tilbake til langturen. Den går torsdag førstkommende fra Haraløkka i bakgården til Dennis. Tlf til Dennis for å bli enig om tidspunkt er 93288199.


God langtur - hilsen Harald som kommer sterkere tilbake neste uke.
.

8 kommentarer:

 1. PS! Hadde min siste hardøkt før Birken i dag. Gjennomførte 10 tusenmetre på sofiemyrbanen med 2 min joggepause og alle under 3.20 som jeg på forhånd hadde satt som mål. De gikk som følger. 3.18-3.16-3.18-3.18-3.18-3.19-3.17-3.17-3.16-3.14 uten problemer med beina og litt motvind på langsiden. Dette lover bra til helgen. Stiller i eliteklassen på skriftlig oppfordring fra arrangør. Da får jeg mange tøffe harer forran meg. Jeg gleder meg. Hilsen Harald

  SvarSlett
 2. Du er i skremmende god form, Harald ! Eliteklasse og gode greier i Birken. Blir spennende å følge deg.

  SvarSlett
 3. Ja, og forberedelsene ser ut til å være de beste, med gjennomløping, visualisering og bilder fra hele løypen. Dette er profft, Harald! Lykke til!

  Jeg skal ikke løpe Birken i år, men stiller heller ikke på langturen på torsdag. Er nok da på Sjusjøen og forbereder meg til NM terreng for veteraner på lørdag.

  Vidar, skal vi i stedet ta en langtur eller halvlang tur i dag som vi snakket om? Jeg er klar. (Har mistet tlf.nummeret ditt i ny mobil, så gi meg gjerne besked her eller via tlf.) Jeg kan komme til deg og er fleksibel mht tidspunkt.
  Frode

  SvarSlett
 4. Skulle gjerne sett bildene ettersom det er første gang jeg skal løpe!

  SvarSlett
 5. Hei Frode,

  Jeg lurer på hvordan du legger opp programmet fra og med i dag til Oslo Maraton.
  Spesielt intressert i eventuelle kvalitetsøkter du skal kjøre. Håper du har tid til å raske det ned hvis du har noe klart.

  Hva skal du gå for i Oslo?

  SvarSlett
 6. Skal prøve å sette sammen bildene til video å legge ut her men hvis ikke kommer bare bildene etterhverandre. Ser om jeg får gjort det i morgen.

  SvarSlett
 7. Da er det bekreftet. Jeg har startnummer 77 og pulje 111 og det forplikter. Skal i alle fall hente ut alt jeg har av krefter for å holde sånn nogenlunde følge med teten og for å representere Oppegård på beste måte . Reiser oppover på torsdag for å lade og trigge formen maks. Er veldig tent på oppgaven. Håper været ikke viser seg fra sin værste side. Da snakkes vi. Ps! Bildene fra traseen ble dårlige fordi jeg løp når jeg tok dem. Men jeg kan gjerne gjenta bedriften med enda flere bilder senere på en rolig langtur. Lykke til på terreng NM for de som skal satse der. Og takk for lykkeønskninger. Jeg gir alt!

  Harald

  SvarSlett
 8. Hei Espen,
  Hyggelig at du er innom :-)
  Jeg har laget en egen artikkel om oppkjøringen mot OM som jeg nettopp la ut. Skriv gjerne noen ord om dine egne mål også, og lykke til både til deg og til Harald!

  Frode

  SvarSlett