Sponsorer

Sponsorer og samarbeidspartnere 
Jeg er heldig som har fått 2XU og Tufte Wear som sponsorer!

2XU - den nye generasjon treningsklær som bare øker i popularitet!  

De fleste har nok sett eller hørt om 2XU, men det er sikkert mange som ikke har fått prøvd dette merke enda. 2XU er en ledende merkevare innenfor kompresjonstøy, derav også navnet ("2 times you"). 2XU har eget tøy både for løping, sykling og triathlon, og svært mange som trener på helsestudio benytter seg også tøyet.

- Den nye generasjon treningsklær med en varig og fantastisk passform. Mindre stiv og støl blir du også, står det å lese på hjemmesiden.

Tøyet har fått stadig økende popularitet i Norge, og ER virkelig fantastisk å ha på seg. Mer om det senere i eget innlegg.

Du kan lese mer om treningstøyet på hjemmesiden her.

Tusen takk til 2XU!


Tufte Wear - et nytt og spennende merke i herlig kvalitet!

Vi siterer fra hjemmesiden til Tufte Wear:
Tufte lanserte i november 2013 en helt ny kleskolleksjon bestående av boxershorts, T-skjorter og sokker til herre og hipstere og sokker til damer. Tøyet er basert på bambus, noe som gjør at klærne egner seg godt til både trening, hardt arbeid og fritid. Mannen bak er en av Norges mest meritterte idrettsutøvedre, roeren og bonden Olaf Tufte.

"The bamboo feeling"! sier Olaf Tufte selv. Og har helt rett! Jeg ble i hvert fall veldig positivt overasket over kvaliteten til plaggene. Boxershortsen og t-skorten er absolutt de mest behagelige jeg noengang har hatt på meg! Veldig myke og gode i stoffet.

Les min test av Tufte-tøyet her. Ok, med fare for å bli satt i båsen for subjektive anmeldelser... Men det er bare en måte å finne det ut på: Prøv selv!

Hjemmeside med mer info om produktene her!

Jeg er i hvert fall svært stolt over å kunne anbefale og promotere Tufte Wear. Reklamen bløffer ikke - her har Tufte tilstrebet et produkt som virkelig setter kvalitet i høysetet, slik hovedpersonen selv alltid har gjort og fortsatt gjør i sin aktive karriere som roer. Heia Tufte!


Tusen takk til 2XU og Tufte! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar