Intervalltrening med Joggekameratene - alene

I går stilte jeg på onsdagstreningen med Joggekameratene. I sommerhalvåret har den alltid gått i Hebekkmarka med langintervaller. 3+2+1 runder rundt radiostasjonen. En av mine favorittøkter fra gammelt av. Men hvor var alle Joggekameratene? Jeg observerte kun allestedsnærværende Knut Reian på sykkel på  vei tilbake. Resten av gjengen var som sunket i jorden. Har dere lagt opp alle sammen?


Hvor ble det av alle Joggekameratene?
(Svein "Milsluker'n Hensel er fotograf fra en lørdagsrunde i sommer)For kanskje å få godkjent en trening i statistikken til Joggekameratene, måtte jeg nesten ta et bilde for å bevise min tilstedeværelse. Men tilbake i skrivestua ser jeg nå, litt for seint, at det ble sendt ut melding mandag om at onsdagstreningene heretter starter kl 18. Så da så.. Da får jeg vel ikke godkjent fremmøte likevel, selv om jeg stilte i riktig antrekk med Joggekameratenes eksklusive t-skjorte og løp mine 3+2+1 runder på akkurat en time, inkudert oppvarming og nedjogging.


Det ble faktisk to økter i går. Det er en sjeldenhet, men nå som jobbsituasjonen er en annen, byr det seg nye muligheter også på treningsfronten. Formiddagsturen var veldig rolig. Tok med Mira, men tabbet meg ut med å slippe henne litt løs inne i skogen. Dermed takket hun for tilliten med å stikke av, og jeg måtte lete lenge, før jeg omsider fant henne på omtrent samme sted som hun forsvant 20 minutter tidligere. Så turen ble noe lenger enn planlagt. I sum ble det to timers trening og 18,5 km.
En fin dag, tross alt.


Slem bisk er kommet til rette og puster ut i villnisset.

2 kommentarer:

 1. Å jo da Frode. Du må følge med på Joggeposten. Vi trener så regelmessig i Hebekkmarka at vi vet at kl 2100 er det så mørk at vi ikke vil risikere de gode løpebeina våre. Så derfor starter vi nå kl 1800 fra Dagbo. I går var vi 8 på 8 som hadde klart å komme til riktig tid.
  Husk: Lørdag er det klubbmesterskap og jubilantfest! Gjermund
  Gjermund

  SvarSlett
 2. Bra Gjermund, da er det i hvertfall liv i en av Joggekameratene ! Og du må jo bare stille på treningene, for jeg ser av statistikken at det er close race, men at du leder med 2 små treninger på Per Olav, 135 mot 133. Stå på!

  Får se om jeg klarer å stille til riktig tid neste onsdag da. Festen og klubbmesterskapet går nok uten meg, dessverre. Jeg har ingen sjanser mot dere superveteraner uansett :-)
  Ha en fin fest!

  SvarSlett