Min lengste løpetur ever - i tid

Kveldens treningstur i Østmarka ble den lengste jeg har gjort - i tid. Vi var ute i 3 timer 16 minutter og 30 sekunder. Kun en gang har jeg holdt det gående litt lenger. Det var i maratondebuten min i Oslo i 2004, da jeg klokket meg inn på 3.16,51, altså 21 sekunder lenger :-) I distanse derimot, har jeg nok flere turer som er lengre enn kveldens flotte tur, som gikk i tidvis krevende og meget kupert terreng.

Det ble uansett en kjempetur med Harald, Dennis og Trond Inge.

Rapport og bilder kommer i morgen. Er litt for sliten nå..

4 kommentarer:

 1. Ser fram til å få detaljer fra turen. Fint om du også gir en løypesbeskrivelse som det er mulig å kunne bruke som veiviser hvis jeg skulle finne på å prøve samme trase.

  SvarSlett
 2. Hei Vidar.
  Nå kan du lese full rapport. Har prøvd sånn noenlunde å beskrive hvor vi løp, men detaljert løypebeskrivelse blir vanskelig. Jeg hadde neppe klart å finne veien selv dersom jeg hadde prøvd i dag. Her er det et utall av stier som krysser hverandre, men med kjentfolk som Trond Inge og Dennis, var det bare å henge seg på.. Hvis Trond Inge fant ut av hvordan han kan sportracke på Garminklokken sin, så kanskje vi kan få lagt ut et detaljert kart etterhvert..

  Hvor gikk din egen tur? Du løp jo lenger enn oss...

  SvarSlett
 3. Min tur gikk hjemmefra og gjennom skogen mot Ski et stykke før jeg tok nordover mot Almenningen, over Mørkåsen og videre til Boger og Jørgenrud, inn i skogen mot Bjerkebekk, med retur via Oppsandveien og Eokjolvien til Rudkrysset og hjem. Fin tur på 2 timer og ni minuttter.
  Hadde tenkt å ta det pent i dag, men jamen ble det 20 km i dag også. Var tungt i 5 km, men så løsnet det og jeg gjennomførte i fin stil og 4,25 i snittfart. Litt støl i beina i dag, men ellers er formen fin. I morgen blir det garantert pause. Avslutter en flott treningsuke på søndag etter innfallsmetoden :-)

  SvarSlett
 4. Høres ut som en fin tur, Vidar. Vi kan ta noe tilsvarende på tirsdag, da. Men du løp jo en kilometer eller to lengre enn oss, og over en time raskere!!... :-)
  Nilsen is back in business!

  SvarSlett