Årsjubileum med ny tjeneste!

I dag kan SportsBloggen feire ett-års jubileum! Det gjøres med å lansere
SkriveBlokken - en ny tjeneste til nye og gamle lesere av bloggen.


Mens SportsBloggen er en personlig blogg som naturlig nok har hovedfokus på undertegnede og mine aktiviteter - dog skriver jeg også litt om treningsvenner og konkurrenter, for ikke å være for navlebeskuende :-)
- så vil SkriveBlokken ha et mye bredere utgangspunkt.

SkriveBlokken kan brukes av alle, til å skrive om det du måtte ha på hjertet.

Noen lesere har også påpekt nettopp det at det ikke alltid er like naturlig å legge inn kommentarer til innleggene på SportsBloggen, dersom det man har på hjertet ikke er dirkete relatert til innleggene på bloggen. Sant nok.


Det er selvsagt bare hyggelig dersom dere fortsatt legger inn kommentarer på bloggen under artiklene. Men nå har dere også muligheten til å velge SkriveBlokken til innlegg av mer generell karakter, forslag om treninger, egne referater eller hva det måtte være. Og det trenger selvsagt ikke være relatert til sport og idrett!

Håper dere setter pris på SkriveBlokken som et supplement til SportsBloggen.

Ta gjerne pennen (eller tastaturet) fatt og skriv noen ord i blokken du også!


 


Hvor finner jeg SkriveBlokken?
Klikk på hovedoverskriften til artikkelen og du kommer direkte til SkriveBlokken. Jeg har også lagt link HER, men senere finner du SkriveBlokken lettest via eget sideark øverst på bloggen. Ved å klikke på linken der, åpnes SkriveBlokken via et eget program.


SportsBloggen har for øvrig hatt over 14.000 oppslag i sitt første leveår. Det tilsvarer altså over tusen oppslag i måneden i snitt, noe jeg er litt stolt av. Første måned med tusen oppslag var i august, og september var den enkeltmåneden med flest opplag; 3241. De siste månedene ligger det ganske stabilt på rundt 2000 oppslag. De aller fleste leserne er selvsagt i Norge, men det er faktisk registrert 440 oppslag fra USA og Canada, et par hundre fra Skandinavia og også mange andre land på leselisten.

Mest leste reportasje til nå har vært Ringen vant og ringen er sluttet (hvilket tyder på at leserne setter pris på at også andre omtales på bloggen :-), tett fulgt av reportasjen fra Oslo maraton; Så nær, så nær... Maratonreportasjen fra Bergen og Hytteplanmila følger deretter.

Statistikk kan være artig!


Frode

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar