Godt nytt år med vintertriatlon og variert meny

Romjulen har bestått av en variert meny både i fast føde og på treningsfronten. Femte juledag toppet det seg med en deilig tre-retters bestående av tre treningsøkter på samme dag; Først en times løpetur, deretter langrenn og på kvelden en time på spinningsykkel på Elixia. En full vintertratlon med andre ord.

For øvrig har menyen bestått av litt langrenn på golfbanen til forrett, flere porsjoner med rolige løpeturer i skogen til hovedrett - og til dessert en dose med romaskin, ispedd litt spinning.

En deilig og variert meny, som kuliminerte med kalkun på nyttårsaften!

Her er noen smakebiter;

Vintertriatlon

Første økt - løping (60 min)
Onsdag, femte juledag, hadde Svein Sølvberg invitert til fellestrening fra hjemmet sitt i Ski. Det ble en fin og variert løpetur, delvis i oppgåtte stier i terrenget og delvis på snødekte gårdsveier. Vi brukte nøyaktig 60 minutter på den 11,5 km lange runden.

Foruten verten og undertegnede, stilte følgende spreke karer;

Morten
Vidar
Trond Inge

Svein har som vanlig satt standarden fra start og fått en stor luke allerede etter snaue halvannen kilometer. Vidar har akkurat tatt opp jakten, mens Trond Inge, Morten og meg høflig dannet baktroppen. Her er vi på vei gjennom tunet på en av de vakre gårdene i Ski.

Trond Inge danser gjennom vakker natur.

Morten var i bedre form enn han selv ga uttrykk for. Her leder han feltet gjennom skogen.

Posering etter endt økt. Trond Inge, Vidar og Morten er fornøyde etter 11,5 kilometer i vinterkulden. Fjerdemann Svein Arne er etter egen anmodning klippet bort, da han dessverre har bedt om at ingen bilder av han  skal legges ut på bloggen. Ønsket er selvsagt respektert, selv om Svein såvidt kan skimtes bakfra i tet på det ene løpebildet. Men takk for en hyggelig sammenkomst etterpå med kaker og vørterøl. (Er det andre som ikke ønsker å bli avbildet på bloggen er det bare å gi beskjed til meg.)


Andre økt - langrenn (60 min)

Julekakene og vørterølet ga næring til andre økt, som var en times langrenn på golfbanen på Greverud med Hanne og Julie. Her er Hanne og meg klare til start. Det var nydelige forhold på golfbanen, med brede sporgater både til klassisk og skøyting.


Tredje økt - sykling (60 min)


Etter noen timers hvile og restitusjon gikk turen til Elixia på Kolbotn, som hadde åpent hus i romjulen, for dagens tredje og siste treningsøkt. Her er Hanne klar til en tøff time på spinningsykkelen. Klokken 21 var vi endelig ferdige med dagens siste økt og kunne ta velfortjent kveld.

En deilig dag full av energi. Måtte det komme flere slike i 2011.


Smakebiter av lokale småretter
Hanne og Mira i vinterkulden mot Prinsdal.
Selv om det var kaldt, hadde vi flere fine løpeturer i romjulen.

Er det noe slektskap her, mon tro?

På ski på golfbanen i solnedgang.

Det ble ingen tur til Sjusjøen i romjula, men skiforholdene er visst vel så gode lokalt fortsatt. Både nyttårsaften og 1.nyttårsdag ble golfbanen avlagt et besøk. Særlig på nyttårsaften var det nypreppede spor og glimrende forhold. Det var ikke stort dårligere 1.nyttårsdag heller, selv om det var blåst litt kvist i sporene etter uværet sist natt, som startet like etter at den siste raketten var sendt opp. Her er en av nyttårsrakettene fra Sofiemyr, foreviget med mitt lille Ixus-kamera.GODT NYTT ÅR !!!

Jeg ønsker alle leserne et kjempegodt og fremgangsrikt år i 2011.
Husk å ta vare på de små øyeblikkene og hverdagen. Og ikke glem å holde deg i form. Selv håper jeg på et enda mer variert treningsår. Romjulen og nyttårshelgen har vært en god start i så henseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar