Flotte løpsforhold inne på Bislett

Det ufyselige været på lørdag fristet ikke til verken Grenaderen eller annen skitur. Hva var bedre da enn endelig å teste løpebanen rundt Bislett, som nettopp er nyåpnet etter at hele løpebanen nå er kapslet inn.

Selv om det fortsatt ikke var helt jevn temperatur rundt hele den 545 meter lange banen, er dette blitt en utrolig fin treningsbane både for eliteutøvere og mosjonister. I motsetning til i Ekeberghallen, er det også gratis å trene på Bislett - og det er åpent hver dag.

Det ble en veldig fin treningsøkt på ganske nøyaktig 20 km, eller drøye 36 runder. Underveis hadde jeg hyggelig selskap først av ultraløper og klubbkollega Erik Nossum fra Oppegård IL, deretter av Vidars Jim Holtquist. Jim hadde løpt fortere enn planlagt ned mot 4-blank tempo, men tok det roligere mot slutten av økten sin da vi løp sammen på sub 5 minutters fart.

Men nå setter jeg bort joggeskoene en uke, tar frem skiene igjen og drar til hytten på Sjusjøen. Jeg gleder meg.

God vinteferie!


Bildet: Mens jeg var godt fornøyd etter 20 km og drøye halvannen times løping, hadde Erik Nossum (her til venstre sammen med Anders Lindell fra Romerike ultraløpeklubb) planer om å fortsette et par timer til! Økter på både 4 og 5 timer rundt Bisletts tartandekke er ikke uvanlig for ultraløperen som har 184 km som pers på 24-timers løp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar