Siste hardøkt før HK skimaraton

Tirsdagens intervalløkt i Ekeberghallen var siste hardøkt før min første langrennskonkurranse på 9 år; Holmenkollen skimaraton på lørdag. (Se kommentarene etter forrige innlegg.)

Bislett har åpnet dørene igjen, eller rettere sagt, Bislett har lukket dørene, men gjenåpnet med innetemperatur rundt hele traséen. Det var nok årsaken til at det var langt færre enn vanlig som trente i Ekeberghallen denne kvelden. Men det ble en flott økt for vår lille 4-manns gruppe. Ny, fin tilvekst denne gang var Bård Solvoll, den gamle storløperen med 3.51 på 1500m fra glansdagene for Tjalve.

Vi la opp til 3.45-tempo, men etter et par reps syntes visst Bård at det gikk litt for sakte. I hvertfall seg Bård og Harald sakte, men ubønnhørlig fra Kurth og meg. Etter drøye 5 intervaller kastet Bård inn håndkleet, mens Kurth og jeg etterhvert justerte farten og på ny hang oss i rygg på Harald. Kurth var godt fornøyd med 8 repetisjoner, mens det ble 10 x 1000 på Harald og meg (dvs kun 800m på den 7. repetisjonen, for å "komme ajour" i rygg på Harald igjen, som kjørte jevne runder på 45 sek ihht 3.45 skjema.)

Litt stiv i leggene, men ellers gikk det bedre og bedre utover.

Takk for økten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar