Nytt leketøy og flere bilder

Variert trening er in om dagen. Nå har jeg fått meg nytt leketøy som kan trene kjernemuskulatur og balanse. Og siden kameraet jeg glemte på Bislett dukket opp, så kommer her noen flere bilder fra lørdagens testløp.Men først et bilde av min nye lekekamerat i Studio Monsen, en exerfit balanseball som jeg kan gjøre mange artige øvelser på. Testet den i dag, etter først å ha løpt i 40 minutter med innlagt rask 5 km på 20.55 på møllen. Det ble like lenge på balanseballen etterpå, så nå blir det mer styrking av kjernemusklulatur og balanse fremover. Dog bare som supplement til løping og annen kondisjonsidrett, som selvsagt har hovedfokus. 

Rapporten fra treningsløpet forrige lørdag skapte ganske mye entusiasme, og siden det heldigvis finnes ærlige sjeler, hvorav en av dem leverte inn kameraet mitt i vakten på Bislett (TUSEN TAKK til vedkommende!!) - så kan jeg her legge ut noen flere bilder. Det ville jo vært litt synd om Rune jobbet forgjeves, særlig siden han jo heller ikke kunne løpe selv...

FERDIG OPPVARMET: 15 runder og nesten tre kvarters oppvarming. Jeg er klar...

KLARE TIL START: Legg merke til karen helt til venstre, som har "glemt" å ta på seg sko...

SKUDDET SMELLER: Roar og Morten starter klokkene...Drøye 18 runder venter.

LETT LETT. I hvert fall foreløpig....

LUKE: Øystein har fått noen meter på Anders, og begge varver de feltet til venstre med en runde...

MARATONMOSJONISTEN: Espen var initiativtager og løp bra selv også. 
Dog ikke i helt samme form som da han løp på 2.57,04 i Frankfurt Marathon i høst.

PROFF BLANT AMATØRER: Lee var i en egen klasse og knuste konkurrentene, 
men var likevel "en av gutta". 

Takk igjen til Rune, som tok alle disse bildene, til Espen, som idéskaper og initiativtager og til alle som gadd å bruke en lørdag formiddag på å løpe rundt og rundt under tribunene på Bislett!
Vi gærne har det godt!! :-)4 kommentarer:

 1. Sissel Edvardsenfredag, januar 13, 2012

  Den siste setningen er jeg enig i Frode .) For en merkelig greie å gjøre :) Løpe rundt og rundt inne i et lukket bygg mens sola skinner ute :)

  Ja de gærne har det godt :)

  God helg - klem fra Siss

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe Sissel. Tror ikke det var sol ute.... Men det er mange som er mye mer ekstrem, som løper timesvis inne på Bislett eller løper 24 timer sammenhengende i Bislett 24-timers som nylig ble arrangert.. Selv vurderer jeg Bislett Indoor 50 km 18.august. God helg på Lillehammer!

   Slett
 2. Jeg ønsker meg (fortsatt) en Bosu-ball og nå skal det jammen kjøpes en! ;-) Er du fornøyd med denne ballanseballen? Hvor kjøpte du din? Silja

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Silja. Det er en "halvball" , bosuballene er vel større og rundere og kanskje bedre? Jeg er nybegynner her og har bare prøvd den en gang men den virket kjempefin! Mange øvelser. Kjøpte den på tilbud på XXL til 299. :-) Løp og kjøp!!!

   Slett