Høsten er fager
Oslo Maraton 2010 er historie. Etter tre hviledager, tok jeg mine første nølende joggeskritt på torsdag (rettet), sammen med den ferske norgesmester Vidar. Høsten er på sitt vakreste nå og vi hadde en flott naturopplevelse på vår 12,5 kilometer rolige tur fra Bysetermåsan til Skjelbreia og Vangen.

Hva gjelder beina, er en helt annen sak. Lårene var fortsatt sterkt preget av søndagens kraftprøve. Det gikk greit i rolig skilpaddetempo, men straks farten ble skrudd ørlite opp, merket jeg det. Trøsten får være at Vidar hadde det på samme måten. Og at naturen viste seg i all sin høstprakt, som bildene forhåpentligvis sier noe om.

På veien hjem traff jeg på en gammel kjenning i Siggerud, Dag Jacobsen. Vi hadde en lang og hyggelig prat. Dag kunne fortelle at han trener bra, men sliter litt med motivasjonen. Etter å ha dukket opp i Follotrimmen på Hebekk på forsommeren, med soleklar klasseseier og beste tid av alle over 50 år som resultat, forsvant han like fort som han kom. Men til neste år rykker Dag opp i 60-års klassen (hvem skulle tro det..), og da dukker han forhåpentligvis opp igjen.

Håper å se deg igjen snart, Dag, om det er i konkurranser eller i skogene rundt Siggerud :-)


Stemningsbilder fra ØstmarkaBeverhytte ved Skjelbreia.


Norges største gnager setter tydelige spor etter seg..


Skjelbreia passeres. Ulveflokken passer på.


Partier fra BysetermåsanFagert er landet !
Og nå settes kursen mot et annet flott område, og noen dager på Sjusjøen.

2 kommentarer:

  1. Utrolig fint i dette landskapet Frode. Si i fra neste gang så henger jeg meg kanskje på.

    SvarSlett
  2. Ja, er det ikke fint! Jeg satser også på å bli med Dennis og deg på noen av de lange langturene deres utover høsten, Harald.

    SvarSlett