På Slettåsen - 220 m.o.h.

Torsdag 8 juli - hjemom for å snu før kursen settes mot Sjusjøen. Pakke ut, vaske klær, slå plenen - og pakke ned igjen. Men det ble tid til en hyggelig treningstur med Hagen senior og junior - med oppdatering på idrettsfronten her hjemme.


Svein og Carl Fredrik på trappen i HH13, klar til trening.


Carl Fredrik har fremskritt på flere fronter om dagen. Skaden er heldigvis i ferd med å leges, så han våget seg med på første del av løpeturen vår, kun hans tredje løpetur etter skaden. CF regner imidlertid med å være skadefri til Etape Bornholm. I mellomtiden er det sykling som gjelder. Og unge Hagen hevder seg med bravur her også. De siste 4 ukene har han stilt opp i 5 ritt, både i terrenget og på nyinnkjøpt racersykkel. Etter 3 dagers eie, stilte han som "hjelperytter" for en kollega fra Oslo Sportslager og tauet han inn til klasseseier i klasse M40 i Eidsvoll - Oslo, under minuttet bak rittets totalvinner. Forrige helg var racer'n byttet ut med terrengsykkelen. På fredag ble det 3.plass totalt og klasseseier i motbakkerittet Topprittet, mens det dagen etterpå ble totalseier i Trysilrittet. Den gutten er ikke lett å stagge. Grattis Carl Fredrik! Meget imponerende. Stå på!

Treningsturen til pappa Svein og undertegnede var ikke av samme kaliber - men utolig fin. Fra Fløisbonn gikk turen inn i lysløypen, over elgbroen og til Stallerud, før gjenoppdagelse av den fine terrengløypen fra Siggerud over Slettåsen, forbi den gamle Milorghytten. Det er flere år siden jeg løp denne trasèen med Joggekameratene og jeg hadde glemt hvor fin den var. Retur via Myrer. Totalt ca 14 km i kupert terreng på halvannen time.


Ved varden på toppen av Slettåsen.
Ingen 2000 meter topp akkurat, men 220 m.o.h.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar