Norge på langs og på tvers !

Det foregår for tiden to spektakulære turer. Gaute og Liv bruker sommerferien sin til å gå Norge på tvers, mens Erik likegodt løper hele det langstrakte landet vårt på langs!

Kanskje får vi noen rapporter underveis fra disse to spennende ekspedisjonene.

- Nå med bilder og kommentarer fra Erik -

Fra Oslo til Os

Våre gode venner Gaute Løge Pedersen og Liv Røttingen bruker sommerferien til å gå de ca 50 milerne fra leiligheten sin på Skøyen til Liv sitt barndomshjem på Os utenfor Bergen. Fra dør til dør på 19 dager, inkludert en hviledag. Det gir dagstetapper på 2 - 4 mil, med full oppakning. Jeg er spent på rapporter og håper dere får en strålende tur uten noen uhell!

Forhåpentligvis blir været noe bedre enn på bildet under, som er etter terrengløpet fra Eurofestivalen i Kroatia i fjor sommer. Gaute til venstre. Sistemann på bildet er Runar Røstbø.
Fra Nordkapp til Lindesnes

Enda mer spektakulært er stuntet til klubbkamerat fra Oppegård Erik Nossum. Han har likegodt satt seg fore å løpe Norge på langs - 2521 km fra Nordkapp til Lindesnes på 40 dager! Det tilsvarer 63 km hver dag - uten hviledager!!

Erik har allerede løpt i 14 dager og ligger omtrent på skjema.
Med egen hjemmeside -
http://www.norwayrun.net/norge-paa-langs-paa-40-dager-.aspx -
og intervju på direkten i Ukeslutt, er Erik i ferd med å bli rikskjendis. Kanskje får vi en liten rapport her også. 

Bildet nedenfor er fra innendørstrening i vinter på Bislet.

Lykke til videre på ferden, Erik!!


Erik har sendt meg disse bildene:

Erik setter kursen mot Fauske, der han fikk selskap et stykke på ferden av bloggkollega Olav "Krampegammel'n" Engen, for anledningen på sykkel med nyoperert hæl.


 
Mot Sørfonn kommune. Ikke alltid like lett med tungtrafikk og tuneller..

1 kommentar:

 1. Erik har sendt meg mail, der han bl.a skriver;

  Hei Frode!
  Dagen i dag (torsdag 15.7.) var den verste hittil, til tross for nydelig vær og mye medvind. Kroppen og beina bare ville ikke lystre. Se rapporten på siden min. Regner med at det går over bare jeg er litt forsiktig med energiuttaket et par dager og passer på å spise og hvile nok.

  Du må gjerne rapportere fra ev e-poster jeg kan prøve å sende deg dann og vann. Legger ved et par bilder fra de siste dagene.
  (Bildene er lagt til i reportasjen ovenfor - red.)

  Mvh Erik

  Kommentar fra redaktøren;
  Siden torsdag har Erik nå passert 1000 km - (gratulerer med den milepælen!) - og han fortsetter ufortrødent videre, tross diverse problemer med mage, med bein som tidvis nekter å løpe i bakker - samt med livsfarlige forseringer av mange tuneller..

  Stå på Erik!

  SvarSlett