Deilig trening på Stockholms tak

Hotellet vi bodde på i Stockholm kan virkelig anbefales. Veldig sentralt, grei pris, god service, fantastisk kjøkken - og egen trenings- og spa-avdeling med utendørs svømmebasseng i 8.etasje!

Dette måtte vi selvsagt prøve, så lørdag ettermiddag ble det halvannen time med styrketrening og svømming, ispedd en pause rmed fritt inntak av fruktdrikk, melon og druer. Deilig med alternativ trening av og til!

Dagen ble innledet med en morgendukkert før frokost. Det er allerede 25 grader i luften og 27 grader i vannet. Førstemann ut i vannet..


Ettermiddagstreningen ble innledet med styrketrening, under kyndig veiledning fra spinninginstruktøren på JIMU i Ski.


Deretter hadde Hanne en kondisjonsøkt på mølle og sykkel...

... mens jeg tok en halvtimes svømmetrening med dagens andre bad.
Snart klar for å utfordre Alexander Dale Oen.

Crawlingen sliter jeg litt mer med.

Det ble en kjempefin alternativ trening. Og veldig artig å svømme "på Stockholms tak", med utsikt til omkringliggende kirkespir og se elven og gatene langt der nede.


PS.
Takk for flott billedbrev fra Steinar og Mette i Polen. Det er tydeligvis ikke bare vi som har fine treningsfasiliteter på hotellet.


 

2 kommentarer:

  1. Utrolig bra hotell og utrolig mye trening. For meg holder en runde i poolen og et glass hvitvin, men hva heter hotellet? Det lurer jeg på - .mette

    SvarSlett
  2. Hei Mette.
    Hotellet heter Clarion Hotel Sign. Meget bra til en grei pris og med godt kjøkken, selv om det neppe holder Hipping Hall standard...

    Utrolig mye trening var det vel heller ikke.... men to fine kveldsøkter satte en fin spiss på oppholdet, som ellers først og fremst bestod av sightseeing, shopping og FERIE :-)

    SvarSlett