Intervalltrening onsdag

Det ble alternativ trening igjen i dag, med 10 km på romaskin. I morgen, onsdag, blir det intervaller. Hvis det frister flere, er det bare å stille på parkeringsplassen utenfor Sofiemyr stadion kl 18.00.

Det blir enten flate intervaller på ca 1000m på asfaltstrekket fra Landerud senter til Tømteveien, alternativt bakkeintervaller i grusbakken på den nye turveien.

Forhåpentligvis en fin gjennomkjøring før sesongåpningen, som trolig blir 5 km i Fredrikstadløpet søndag f.k.
--

2 kommentarer:

 1. Det var ingen overveldende respons på treningsinvitten. Kun Bård Solvoll lot seg friste, men han kunne ikke før torsdag, så da valgte jeg å løpe en rundtur Kongeveien-Sønsterudveien-Skiveien-Kongeveien med innlagte intervalldrag på hhv 4, 5, 6, 5 og 4 minutter.

  Optimismen før sesongåpningen i Fredrikstad er ikke all verden. Både bein og kropp føltes foruroligende tung og jeg føler meg et par kilo over matchvekt. Var derfor litt spent på om tempoet var så svakt som det føltes, men ble litt beroliget når det siste draget, som er på akkurat 1 km, tross alt viste ca 3.50.

  Skaden har satt meg tilbake siden jeg ikke har fått trent fart og kvalitet i en viktig oppkjøringsperiode, men med lettere bein på søndag, bør det vel være mulig å karre seg under 18.30 på 5 kilometeren.

  SvarSlett
 2. Gårsdagens "trening" var helt håpløs. Hadde gledet meg til en fin halvlang tur i duskregnet, men kroppen funket overhodet ikke. Jeg gikk og småjogget i 6,9 km og brukte nesten 50 minutter! Ikke akkurat noe oppløftende med tanke på konkurranseformen, men det var forhåpentligvis bare "one of those days"..?

  Jeg var nesten flau på egne vegne og tenkte at sånn må det føles å være utrent eller overvektig, - og bestemte meg samtidig for at jeg aldri skal komme dit. Nei, dette ga overhodet ingen mersmak..

  SvarSlett