Hektisk uke med hyppige intervaller

Endelig er den her. FERIEN. Bare en kort rapport før avresie i morgen til Bergen.

Det ble en hektisk uke på jobben, som det alltid er før ferie, med heldagstur til Tønsberg i går. Men treningen har stort sett blitt skjøttet bra, og kneet har oppført seg pent, med unntak av på mandagens rolige tur over Grønliåsen med Dag, som dermed ble enda roligere og litt kortere enn planlagt.

Ellers har jeg prøvd å prioritere kvalitet og tempo etter to slappe uker grunnet kneproblemet. Inkludert lørdagens trening i Drøbak, har jeg faktisk hatt 3 intervalløkter de siste 7 dagene. Tirsdag langbakkeintervaller med 7 reps på ca 3 minutter, og jogging ned på 4 minutter i pausen.

Og i kveld ble det 5 x 1000m på stadion, etter at tordenværet hadde passert. Jeg følte at jeg løp fort, men klokken viste noe annet. Sukk. Første tusen gikk på 3,38, deretter 3,34 og 3,32. Prøvde å øke tempoet litt, men måtte noe skuffet konstatere at de to siste gikk i samme tempo. Vel, vel..

Nevner jeg også søndagens rolige 12 km i Nøstvedtmarka og en fin 11 km terskeløkt på ondag, så er uken oppsummert. For i morgen blir det langtur - i bil - og ingen løping.

Dermed ender uken på 57 km. Ikke så mye å skryte av, men mer enn forrige ukes 44 km...


Mandag stiller forhåpentligvis både Hanne og jeg til start i sommerkarusellen fra Fana stadion. Kanskje Mira også. Da får jeg svaret på om formen er satt tilbake, eller om det er mulig å forbedre tiden fra Karlstad.

God ferie og fortsatt god sommer!

Dag lå lenge på 15.plass i Nordmarka Skogsmaraton, men fikk det tungt mot slutten, tok det rolig de siste kilometrene og endte som nr 30 til slutt på 3,17. Her på rolig tur over Grønliåsen.Stemningsbilder fra Fløysbonn, på returen etter tirsdagens bakkeintervaller.2 kommentarer:

 1. Hei Frode, jeg så deg ikke på resultatlistene fra karusellen på FANA.

  SvarSlett
 2. Hei !

  Det ble Ulriken opp i stedet for sommerkarusellen på oss. Praktfullt.

  Kom tilbake fra verdens vakreste by i går kveld.

  Frode

  SvarSlett