Fugl Fønix våkner av dvalen?...SportsBloggen har vært lite oppdatert de siste to årene. Arbeidet med Sportsmanden og annet har tatt mesteparten av tiden og fokus. I valget mellom å legge ned SportsBloggen, eller å gjøre noen tilpasninger, faller jeg ned på sistnevnte. Men jeg vil heretter bruke SportsBloggen mer til bildeserier og mindre til lange reportasjer.
En og annen reportasje kan kanskje fortsatt dukke opp, men det er langt mindre tidkrevende å legge ut bilder med noen stikkord. Dermed lever SportsBloggen videre i en litt annen innpakning; mer som en "scrapbook" eller bildebok, for dermed også å holde tråden og historikken ved like for egen del. Har du lyst til å ta del i dette, er du fortsatt hjertelig velkommen til å ta en titt. Kanskje kan bildene og en litt enklere innpakning fortsatt gi andre litt inspirasjon, noe som i tilfelle vil være en fin ekstra dimensjon.

For reportasjer fra løping og kondisjonsidrett generelt - og masse inspirerende stoff - anbefales ellers selvsagt Sportsmanden!
Følg gjerne Sportsmanden på Facebook også! (y)

Og vil du være med i et uformelt og inspirerende team, så meld deg inn i Team Sportsmanden - helt uforpliktende, men desto morsommere!
Hilsen Frode

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar