Kjempebra treningsøkt i Ekeberghallen

Dagens treningsøkt i Ekeberghallen er unnagjort, min tredje for sesongen. I motsetning til forrige torsdag gikk det veldig lett i dag. Kroppen funket og beina var lette og fine. Ole Kjell Langmyren var tilbake som klokkejevn hare med skjema 3.45 per tusenmeter. De 5 første var omtrent på sekundet etter skjema, og pausene på 60 sekunder føltes ikke så korte som vanligvis. Et godt tegn. Kurth Magnussen fulgte i rygg på OK, med Trond Inge Carlsen og undertegnede hakk i hel. Sistemann i kvintetten var et nytt og hyggelig bekjentskap, Marcus, nyinnmeldt i Bøler. Lett i steget fulgte han tilsynelatende uanstrengt med i dragsuget.

Den sjette og sjuende repetisjonen gikk litt fortere, på 3,41, før Ole Kjell skrudde opp farten ytterligere på sin siste tusen, som gikk på 3.31. OK hadde da gjennomført 9 reps og var fornøyd, mens jeg som vanlig kom litt sent til start og derfor stod over første intervall. Målet mitt i dag var 7 eller 8 reps, men oppildnet av at flyten og dagen var forbausende fin, måtte jeg også ta en siste og 9. tusenmeter. Kunne jo ikke være dårligere enn Ole Kjell. Fikk heldigvis med meg Marcus som fartsholder nå, og han skrudde gradvis opp tempoet underveis. Det endte med 3.25 og årets beste treningsøkt var unnagjort.

Ole Kjell ser ut til å gå mot en god sesong, mer motivert og med bedre grunnlag enn på flere år - og vi vet hva den karen er god for når han er på hugget. Kurth viser også lovende takter. Trond Inge slet litt med etterdønningene av forkjølelse og var i kjent stil litt "av og på" i løpet av økten. Han stod over noen runder og lå stort sett bakerst i gruppen, for pluselig å komme fossende forbi oss et par ganger. Marcus kommer vi helt sikkert til å høre mer fra senere. Han var nettopp startet opp løpetreningen igjen, et slags come back. Akkurat det skulle man ikke tro.

Jeg gleder meg allerede til neste økt i hallen, vel vitende om at forrige trening samme sted var et boldslit,..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar